Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net

Pełna wersja: Intencje różańcowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Całym sercem trwam w Modlitwie Różańcowej :aniol:
Postaram się ta intencję zamieścić zgodnie z twoja prośbą GMS.

A zaglądać to ja tu zaglądam i robię te podziały. Czasami zastępuje mnie admin Gonzo, ale ale teraz narazie mam czas, więc zaglądam.

Pozdrawiam
Jaka intencja na najbliższy miesiąc??
Wy sobie jakoś ustalacie te intencje (np ktoś rzuci pomysł), czy macie konkretny schemat ich wybierania? Bo Annnika mi kazała zmienić tajemnice różańcowe, ale nie wiem co z intencjami, bo ja nie uczestniczę w tej modlitwie i nie wiem jak sobie to ustalacie.
To może ja zaproponuje...

Za wszystkich głoszących Dobrą Nowiną, aby wypełniali wolę Bożą kierując się jedynie mocą Ducha Świętego. Aby ziarno zasiane w sercach ludzi wydało owoc obfity :wink:

Chodzi mi o sens. Treść można zmienić.. :-k
Ok, dodałam i dopisałam też coś od siebie Oczko

Anonymous

Chciałabym pomodlić się za wszystkich tych, którzy nie odnaleźli jeszcze miłości Boga aby spotkali na swojej drodze dobrych i życzliwych ludzi aby wiara umocniła ich.
Za wszystkich alkoholików i narkomanow, za krzywdzone kobiety i dzieci aby Bóg juz nigdy nie pozwolił zrobić im krzywdy, aby wytrwali w swoich postanowieniach. Nie zapominajmy o tych którzy nie wiedzą co to miłość!!
Ok, dodam do intencji na ten miesiąc.
A w sierpniu modlimy się o trzeźwość w narodzie, nie tylko te od promili...
Dziś już 17.07 - czy modlimy się w intencji proponowanej przez ks. Marka?
alus napisał(a):Dziś już 17.07 - czy modlimy się w intencji proponowanej przez ks. Marka?
Ja taką intencje przyjąłem... :roll: z braku innych 8)
Przepraszam was za brak nowego podziału tajemnic, nie było mnie troszkę. Dziwię się jednak, że nikt nie zastąpił mnie w tym czasie, ale trudno. Wypada przyjąć winę na siebie.

Zaraz postaram się zrobić ten podział. Zastanawiam się jaka to intencja na ten miesiąc.
Chyba intencja ks.Marka jest tą właściwą?

Na koniec prosiłbym uzytkowników aby nie pisali postów w temacie "Tajemnice różańcowe od...", tam jest zamieszczany przez moderatora lub admina podział tajemnic oraz podawana intencja i tak powinno pozostać. Moderatorów i adminów prosiłbym o pamiętanie blokowania tych tematów, aby nie zamieszczano tam innych wpisów. Tak dla porządku. Jest temat "Intencje..." gdzie można zamieszczać swoje propozycje i jest temat "Zapraszamy do modlitwy ...", gdzie można zgłaszać się do tej grupy różańcowej.
Posty z tematu "Tajemnice różańcowe od 15.06 przeniosłem do tematu "Intencje..."

Pozdrawiam
Proponuje, abyśmy modlili się w tym miesiącu o błogosławieństwo oraz dary Ducha Świętego dla uczniów oraz studentów rozpoczynających rok szkolny/akademicki Uśmiech :aniol:
Propozycja przyjęta i rozpatrzona przez władze działu pozytywnie. :mrgreen:

Pozdrówka
Proszę o modlitwę za mnie ,pragnę dołączyć do śpiewających w mojej odnowie,ale brakuje mi odwagi...... Uśmiech
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Przekierowanie