Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net

Pełna wersja: zapraszam do wspoltowrzenia forum Pokolenie JP2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Anonymous

Speedy, nie musisz umieszczać 50 razy tego samego linku po całym forum. Każdy zauważy jak zamieścisz w jednym dziale. Robisz niepotrzebny bałagan [-X
stroka pod wzgledem graficznym dno; tresci nieczytałem
Lewiatan napisał(a):stroka pod wzgledem graficznym dno;

Na pewno zrobiłbyś lepszą. Trzeba było zaproponować współpracę. Może byś jeszcze zarobił.

Lewiatan napisał(a):tresci nieczytałem
I tak by Cię nie zainteresowała, znając Twój potencjał :krzywy:
popieram akcje ale przenosze temat w odpowiednie miejsce Oczko
Offca napisał(a):
Lewiatan napisał(a):stroka pod wzgledem graficznym dno;

Na pewno zrobiłbyś lepszą. Trzeba było zaproponować współpracę. Może byś jeszcze zarobił.

Nie wiem pewnie dał bym rade zrobic lepsza. A zarabiac nie musze mam tyle ile chce.[/guote]

[guote="Offca"]
Lewiatan napisał(a):tresci nieczytałem
I tak by Cię nie zainteresowała, znając Twój potencjał :krzywy:

O widze ze jestes tesz pania psycholag i po kilku debilnych postach okreslasz potencja ludzki ?? Ciekawe moze zausz forum na ktorym bedziesz udzielac porad psychologichnych ?? Tez bys mogla zarobic??
Nie muszę zakładać forum. I nie jestem psychologiem. Nie mam takich uprawnień. Jeszcze :roll2:

[ Dodano: Nie 15 Sty, 2006 ]
I postaraj się korzystać ze słownika pisząc cokolwiek, bo nie mogę patrzeć, jak ktoś tak kaleczy język nie będąc dyslektykiem :roll: Nie mówiac już o tym, że czasami ciężko się połapać o co Ci chodzi.
Przekierowanie