meta napisał(a):II Róża - im. S. Faustyny, modli się w tych samych intencjach co i pierwsza.
TAJEMNICE RADOSNE
od 15 listpada
- Za Dusze w czyścu cierpiące
1.simple
2.GMS
3.krzysztofS
4.meta
5.kyllyan
od 15 grudnia
- Za osoby bezdomne, biedne i opuszczone, które nie maja za co żyć. 1.kyllyan
2.simple
3.GMS
4.krzysztofS
5.meta
od 15 stycznia
- w intencji NAWRÓCENIA.
Nawróceń tych którzy nie wierzą aby uwierzyli, a tych którzy wierzą aby nawracali się do głębszej wiary.
1.meta
2.kyllyan
3.simple
4.GMS
5.krzysztofS
http://forum.ewangelizacja.sulechow.net/...php?t=1433 zostana automatycznie przesuniete z rozy I do ciagle nie utworzonej jeszcze rozy II a na ich miejsce trafia osoby (wg kolejnosci zglaszania sie) z rozy II
pozdrawiam i osoby ktore sie juz wpisaly prosze o nie robienie nowych wpisow w celu latwiejszego sprawxdzania tematu
Wuj sie trzyma
Zgłaszam sie.Cały czas trwam w modlitwie
adsum
No ja też jestem i staram się
choc musze przyznać, że również słabnie nieco mój zapał, no ale zobowiązanie mobilizuje
Zaczynamy od nowa
porsze sie znow wpisywac
Oczywiście zgłaszam się.[-o<
Co miesiąc miała być nowa intencja i jakoś te nowe intencje się nie pojawiają. (???) Moja propozycja to - CZYSTOŚĆ.(szczególnie wśród dzieci i młodzieży)
Zgłaszam się więc powtórnie
Zapewniam o trwaniu w Modlitwie.Z Panem Bogiem
Ja także jestem
Andr2ej napisał(a):Co miesiąc miała być nowa intencja i jakoś te nowe intencje się nie pojawiają. (???)
Jest jest zaraz ją wkleję
Ja tez sie zglaszam. :aniol:
no ok.choc nie rozumiem po co? ja jestem i modlę się, jak widzę zostałam przeniesiona do pierwszej róży....no to spoko, bedę tam, tylko nie pamiętam pod jakim wezwaniem jest ta róża???Pomóżcie mojej sklerozie
Zgłaszam się i czekam na intencję na ten miesiąc.
Pozdrawiam.