Pierwsze co:
a) kontakt z najbliższym SNE
b) niekoniecznie najbliższym
c) koniecznie w kwestii kursów zgoda biskupa
d) zebranie ekipy i organizacja miejsca i uuczestników
Kurs "Paweł" to już kurs bardzo zaawansowany, dla osób poważnie decydujących się na ewangeizację, także zorganizowaną. To kurs jak ewangelizować.
Jestem w temace aktualnie mocno w środku wiec proszę o kontakt na PW
Jak znajdę chwilkę to przygotuję krótkie opisy różnych kursów SNE
I tak, jeśłi już, to zacznę coś w tym wzgledzie robić po wakacjach. Dzięki Aniu za chęc pomocy. Kto wie,może i skorzystam
Bardzo chętnie, wchodzę w temat coraz głębiej. Po wakacjach planujemy także kursy biblijne, być może KAMCh :?: Się okaże :mrgreen:
Tylo dajcie mi odespać, w zwiazku "Filipem" i nocowaniem u siebie znajomego od czwartku spałam 11 h
A odeśpij się ile trzeba!!!
Poczekamy
OK, najnowsze wieści:
-
koszt: 280 zł
-
termin: 6-16.07.2007.
-
miejsce: Myślibórz (znowu zapomniałam nazwy zgromadzenia sióstr :!: )
-
zgłoszenia: chwilowo można do mnie
jak trzeba będzie to przekieruję.
-
prowadzący: dyrektor ks. Robert Patro, ks. Waldemar Grzyb, SNE św. Tytusa z Gorzowa + osoby z ZG sztuk 5
( a kto to się dowiesz na miejscu
)
ZAPRASZAM :!:
Annnika napisał(a):znowu zapomniałam nazwy zgromadzenia sióstr )
może Zgromadzenie Sióstr Jezusa Miłosiernego :-k
no i wszystko jest pewne i jasne
Właśnie spakowana czekam na transport, trzymajcie kciuki i módlcie się
- żeby kurs był owocny dla uczestników i ekipa zgodnie dała z siebie z Duchem wszystko
A kto się zastanawia zapraszam za rok
Annnika napisał(a):żeby kurs był owocny dla uczestników i ekipa zgodnie dała z siebie z Duchem wszystko
a po kursie napisz, jak to było i co się działo...
Ja właśnie z kursu wróciłam, 2 dni wcześniej, bo mi wyjazdy się zazębiają ale jak skontaktuje sie z ekipą co się przez ostatnie 2 dni wydarzyło - będzie relacja - jakby co przypomnijcie
W tym roku byłam na tym kursie i był bardzo owocny. Kurs ten był najlepszym wydarzeniem w czasie moich wakacji. Bardzo bałam się finiszu tzn. ewangelizacji... ale modlitwa pomogła i Duch Święty prowadził... jest to niesamowity widok jak Duch Święty zaczyna działać w innych ludziach. Polecam wszystkim ten kurs!!!