Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net

Pełna wersja: Przydział tajemnic i zapisy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
no ja tez mogeOczko
Ilu osób brakuje nam teraz do kompletu? Dwóch? Na oficjalnej liście nie widzę Krystiana (pneuma888), który zgłosił się kilka dni temu.

Skoro niektórzy wzięli na siebie dodatkowe tajemnice, to możemy chyba już wszystko porozdzielać i ruszać.
Witam po mojej nieobecności. Chce poinformować, że potrzebna nam jeszcze 1 osoba Uśmiech

[ Dodano: Sob 08 Gru, 2007 14:49 ]
:arrow: http://www.szukalemwas.org.pl/index.php?...&Itemid=74
A czy nie możemy skorzystać z ofert Marka_G i Arka? Zaproponowali, że do czasu będą rozważali po dwie tajemnice.

______
PS. Daidoss, skoro już wróciłeś to przypominam, że od miesiąca z okładem wisisz mi PW Duży uśmiech
Tak tak potwierdzam że mogę wziąć na siebie dwie tajemnice. Moim zdaniem nie ma większego sensu czekać na tą jedną osobę. Napewno wszyscy chcieliby abyśmy wreszcie ruszyli z naszą grupą. Proszę Dajdoss wpisz mnie 2 razy i ruszamy. Uśmiech Pozdrwaiam, Arek
Osobiście uważam, że to trochę bezsensu. Ale dobrze, postaram sie dziś rozpisać grupy.

[ Dodano: Nie 09 Gru, 2007 17:33 ]
właśnie rachel wycofała się z różańca....
Daidoss napisał(a):właśnie rachel wycofała się z różańca....

;(

no bo jest pewien problem bo ja mam dostep do neta tylko w weekendy bo w tygodniu jestem w internacie;/

wiec jak by sie coś dzialo to co??/
mogę wskoczyć za Rachel :?:
duszyczka napisał(a):no bo jest pewien problem bo ja mam dostep do neta tylko w weekendy bo w tygodniu jestem w internacie;/
Nie trzeba być codziennie. Ale może właśnie choć raz w miesiącu :?:

Tamciulam napisał(a):mogę wskoczyć za Rachel :?:
Jasne. A chcesz :?:
bardzo bym chciała Uśmiech a co muszę zrobić ? Uśmiech
Witaj,Tamciulam,
Podaj imie, miejscowość, adres email.
Albo tutaj albo na PW do Daidossa.
Pozdrawiam
Arek
wystarczy samo imię? czy nazwisko tez Język
doszliśmy do wniosku, że danych nie musi być wcale. dzięki na info na PW
no ok Uśmiech
to ja prosze o skasowanie moich danych znaczy sie imienia i nazwiska a miejscowość zmienic na iławę
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Przekierowanie