Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net

Pełna wersja: Sprostowanie - Basia (bashca) żyje :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Właśnie wróciłam z pracy więc spieszę z wyjaśnieniami ostatniej
sytuacji. żałuje że tego nie mogłam zrobić wcześniej ,ale jak na złość akurat serwery
padły.
Byłam w szoku jak sie o tym ( w sumie przypadkowo)dowiedziałam.Nie przypuszczałabym że posunie się tak daleko.
Bardzo mi przykro, bo to co zrobił było podłe, takie granie na Waszych emocjach. Wszyscy mi jesteście w jakis sposób bliscy, dlatego.. Smutny mimo że to nie moja wina jakos mam wyrzuty że taki sajgon narobił na forum.
Nie wiem czy sie cieszyc czy nie. Z jednej strony pewnie sie cieszycie że żyję, z drugiej mam mieszane uczucia po tym jak zrobił to zamieszanie.
Nie rozumiem go i chyba nigdy nie zrozumiem... :/ ale mniejsza ..to teraz w wielkim skrócie o całej sytuacji

Mój laptop w niedzielę dałam mojemu kumplowi do naprawienia, bo wiedziałam
że sie na tym zna. Jeszcze zanim to zrobiłam do Gosi pisałam że
najchętniej nie jechałabym do niego,tutaj wynikało to z naszych wcześniejszych relacji.
Jednak w życiu bym nie przypuszczała że posunie sie tak daleko.
W poniedziałek wieczorem dzwoniłam do Gosi( innego kontaktu z nią nie
miałam ) wtedy tez dowiedziałam się że ktoś wszedł na moje konto.
Od razu pojechałam do niego żeby zabrać laptop, on niby sie tłumaczył ja
jednak nie miałam sił go słuchać. Z tą sytuacja niewątpliwie miały związek tez inne prywatne doświadczenia, których nie chcę już wspominać
Dopiero potem przeanalizowałam to co on napisał. Na początku mogłabym
mysleć że to był tylko głupi żart na który wpadł po przeczytaniu
mojego ostatniego postu .
Mogłam myśleć że chciał sie pobawić czy coś. Jednak po tamtej "rozmowie" z nim i przeanalizowaniu pewnych faktów inaczej
zaczęłam patrzeć na ta sytuację. Potem Omyk napisała mi o jakie rzeczy
ją wypytywałSmutny( Boje sie go Smutny dlatego chciałam Was prosić żebyście mi wyslali jeśli do kogos z Was pisał o co jeszcze ewentualnie pytał i na ile udało mu się wyciągnąć informacje na mój temat.

Troche o tym do czego doszłam po przeczytaniu jego tematu
1. Podszył sie pod moja siostrę, bo ja jej nie mam na facebooku ani nk. Nikt więc nie miałby możliwości aby korespondować przez jej konto nk czy fb .
2. o takie ważne informacje chyba pytaliby conajmniej rodzice, jak nie sama policja
3.moja siostra/rodzice nie wiedzieliby co robiłam tego dnia?
4. jeśli okoliczności śmierci miałyby być niejasne to policja tymbardziej szukałaby informacji gdzie indziej.
5. O śmierci akurat mieliby dowiedzieć tylko użytkownicy forum?niby dlaczego? M. tak napisał ,bo nie chciał żeby informacja nie wypłynęła dalej.
6. W wiadomości o mojej śmierci, rzekoma siostra pisała "jej" z małej litery. Gdyby taka informacja faktycznie była przez nią pisana , ze względu na chociażby szacunek do zmarłego pisałaby z wielkiej litery.
7. Jakbym umarła pochowana byłabym w Poznaniu na cmentarzu na miłostowie,a nie na ogrodach Duży uśmiech

Mam nadzieje że ktoś z Was domyslał sie choć troche że jest coś nie tak

Dobrze że nie zdąrzył jeszcze Was wysłać na pogrzebUśmiech Omyk chciała już kupować białą spódniczkę , Dawid pisać przemówienie, O ..Wit odparawiac Mszę ( a może juz odprawiona? Język) No, pośmiałyśmy się z omykiem z tego, jak zadzwonił do niej "telefon z zaświatów" haha Duży uśmiech W każdym razie Basia żyje i jest wszystko okay Uśmiech

Aha i dziękuje za modlitwy w mojej intencji :mrgreen:
Wszystko w porządku, zdarza się i taka głupota - fajnie że jesteś i już Przytulanie
Mszę św. obiecywał ks. Jarox, a nie o. Wit Duży uśmiech
No a z tym telefonem - było zabawnie Duży uśmiech "BAAASIAA?!?!?!?!"
Ok, to do moderatorów: jak kto napotka na jakieś wpisy nawiązujące do tej niefortunnej historii - komentujemy albo kasujemy jeśli post nic innego nie zawiera jak komentarz lub uwagę.
Ale jazda - nie wiem co powiedzieć....?
Jak zamkniemy te tematy i przeniesiemy do archiwum to wszystko po krótkim czasie wróci do normy
No, tak będzie najlepiej Uśmiech Póki co , jednak temat zostawcie żebym wiedziała na czym stanęła ta sprawa z M., czy jeszcze do kogoś pisał
Widzę, że ciekawe rzeczy tu się działy ostatnio :-
Powiem Ci Basia szczerze, że początkowo sądziłem, że chcesz nas (mnie i Mordimera) sprawdzić odnośnie do tematu o teoriach spiskowych. Obaj mocno mówiliśmy, że te wszystkie "niewyjaśnione śmierci" to przypadek. Myślałem, że chcesz zrobić "eksperyment naturalny", co sami zaczniemy mówić, gdy Ty sama "zginiesz w niewyjaśnionych okolicznościach w dzień po pisaniu dziwnych info o katastrofie" Oczko

Dlatego też sobie podarowałem pisanie listów pożegnalnych, wszelkich "niech Bogowie mają ją w opiece" i innych takich, czekając, kiedy się ujawnisz Język

Jak widzę, połowicznie miałem rację, że to fikcja, choć już nie w kwestii winowajcy Oczko

Cóż, witamy wśród żywych! <teraz grupka reporterów z pytaniami typu "Basiu, jak się czuje osoba, która powróciła z zaświatów?"> Duży uśmiech
Mówiąc szczerze to od początku czułam, że z tą informacją o Tobie Basia nie pasowało mi coś... i nie myliłam się :wink: i Bogu dziękować, że jesteś z nami nadal, cieszymy się ogromnie :*
Mam jednak nadzieję, że użytkownicy nie będą zamieszczali durnych komentarzy w tej sprawie, inaczej nastąpi blokada tematu.
Drizzt napisał(a):Powiem Ci Basia szczerze, że początkowo sądziłem, że chcesz nas (mnie i Mordimera) sprawdzić odnośnie do tematu o teoriach spiskowych.
Szczęśliwy Tymbardziej sie cieszę że wszystko zostało wyjaśnione
Drizzt napisał(a):"Basiu, jak się czuje osoba, która powróciła z zaświatów?"
Jak nowonarodzona Duży uśmiech

Myślę że sam temat usunąć można jakoś w czwartek. Tylko mnie już nie będzie, dlatego prosiłabym żeby ktoś sie tym zajął Uśmiech
bashca napisał(a):Tylko mnie już nie będzie

Czyżbyś planowała kolejny wojaż krajoznawczy do zaświatów? Duży uśmiech (żart oczywiście)
Postaram się pamiętać. Napewno długo ten temat nie może tutaj być, aby nie stwarzać okazji do głupich komentarzy czy uwag. Zgodnie z twoją prośbą przeniesiemy ten temat do archiwum administracyjnego.
TOMASZ32-SANCTI napisał(a):Mam jednak nadzieję, że użytkownicy nie będą zamieszczali durnych komentarzy w tej sprawie, inaczej nastąpi blokada tematu.
Czy ja zamieściłam durny komentarz? Smutny
Stron: 1 2
Przekierowanie