Katolik, żałosne są posty tego typu jaki poruszyłes przed chwilą...
Nie chcę sie tu za bardzo rozwodzić, itp. itd. żeby Ci coś tu wytłumaczyć, lub wyjaśnić bo to i tak nie ma sensu, skoro Twoje serce jest na tyle zatwardziałe i suche że nie łaknie nic a nic..
1 pytanie. Jestes taki oczytany i mądry, więc prosze odpowiedz mi na pytanie.
CZY Twoim zdaniem, episkopat Polski jest instytucją odpowiedzialną? Prymas, Biskupi i wszyscy wosoko postawienii namiestnicy KK w Polsce.
[ Dodano: Pon 23 Maj, 2005 ]
chyba że tak jak się dowiaduje z innych postów, nie należysz do Kościoła Katolickiego, bo sam wymyślasz sobie różne tezy i poglądy, nie uznając papieża i inne takie....
jeśli tak, to dyskusja z Tobą nie ma sensu, bo nie opierasz się na realnym fundamencie wiary, tylko polegasz na własnych przemyśleniach, doznaniach i herezjach... :evil:
przeczytałem kilkanaście twoich postów... i dyskusji...
i z całą pewnością mogę odetchnąć z ulgą i się uśmiechnąć
Już sie bałem chłopie że Ty się troche w KK i KKK pogubiłeś, że troszke
rzeczy jest niejasnch w Twoim rozumowaniu.
A teraz, już wiem że TY z Kościołem Katolickim to nie masz raczej
NIC wspólnego.
Negujesz nauczania Papieża, Nagujesz Episkopat ( a więc księży, biskupów), negujesz instytucje i stowarzyszenia zaakceptowane przez episkopat...
Traktujesz wybiórczo tekst Pisma Świętego, wprowadzasz niepokój i zabierasz jedność, ciągle wytykając komuś że źle mysli!!
Reklamujesz stronę której nie redaguje żaden ksiądz (nawet nad nią nie czuwa)...
Może sam się uznajesz za Boga skoro wszystko wiesz najlepiej i jestes zawsze nieomylny??
Popatrz na siebie, co robisz i sie nad sobą zastanów.
I lepiej idź na forum swojej sekty (wiary?), i tam głoś swoje prawdy.
Albo załóż swoje własne forum, gdzie będziesz prezentował swoje poglądy...
wybór należy do Ciebie.
Bóg i tak Cie kocha. Ja nie musze. (choć powinienem :roll: )...
Katolik napisał(a):Wprawdzie napisałem, że nie będę dłużej na tym forum,
to bądź choć słowny... (pliz =D> )