Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net

Pełna wersja: Czy podoba Ci się nowe forum?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Ja rzumiem, że poprzednia wersja była może lepsza dla niektórych, łatwiesza też w obsłudze, ale niestety - błędy jakie sie pojawiały dosyć często zmusiły nas do zmiany tego skryptu. Po za tym poprzedni skrypt utrudniał też pracę serwera, więc musieliśmy przenieść forum na inny skrypt. Myślę, że to kwestia czasu i przyzwyczajenia się do nowego wyglądu forum. Może uda nam sie jeszcze znaleźć inny styl do forum, wtedy go zmienimy, narazie admini dobrali taki styl, który będzie też pasował do naszego forum. Przyznam się, że ten styl THE CURE lepiej pasował niż ten obecny, Ale to tylko moje zdanie.
(21-08-2011 02:37 )TOMASZ32-SANCTI napisał(a): [ -> ]Ja rzumiem, że poprzednia wersja była może lepsza dla niektórych, łatwiesza też w obsłudze, ale niestety - błędy jakie sie pojawiały dosyć często zmusiły nas do zmiany tego skryptu. Po za tym poprzedni skrypt utrudniał też pracę serwera, więc musieliśmy przenieść forum na inny skrypt. Myślę, że to kwestia czasu i przyzwyczajenia się do nowego wyglądu forum. Może uda nam sie jeszcze znaleźć inny styl do forum, wtedy go zmienimy, narazie admini dobrali taki styl, który będzie też pasował do naszego forum. Przyznam się, że ten styl THE CURE lepiej pasował niż ten obecny, Ale to tylko moje zdanie.

Damy radę, a w "praniu" wyjdzie co i jak.
(20-08-2011 18:06 )Adamo napisał(a): [ -> ][quote]Taka opcja jest dostępna na stronie głównej -troszkę wyżej nad ShoutBox'em jest " Oznacz wszystkie działy jako przeczytane "
dzięki Anioł
Czy przy stylu THECURE nie może być shoutboxa?
Moje pierwsze wrażenia:

- czcionka w sygnaturce jest na tyle duża, że często zlewa się z treścią posta.
- podobnie z cytowaniem Uśmiech - zlewa się z odpowiedzią i wyraźniejsze odróżnienie pomogłoby czytelności Oczko
Za bardzo przeładowane graficznie.
fajnie by chyba było też wrzucić na dole strony zamiast strzałek "starszy/nowszy wątek" tak samo jak jest u góry ścieżkę dostępu do tematu. mi to osobiście sporo ułatwiało Uśmiech
Może po zmianie stylu powiecie coś na temat forum. Testujemy style, ale wiele zależy od waszego wyboru. Czy podoba wam sie ten styl z jasnoniebieskim kolorem - styl Apart Sky?

Wasza opinia będzie dla nas pomocna. To co robimy robimy dla was, abyście wy czuli się dobrze, aby wam forum się podobało pod względem estetycznym, choć to oczywiście nie jest najważniejsze, ale napewno nie odpycha wtedy uzytkownika od pisania. Tak więc czekamy na wasze opinie.
To jest dość ciekawe bardziej czytelne Uśmiech
I to jest to WykrzyknikWykrzyknikWykrzyknik
Stonowana barwa niebieska, pastelowy błękit. Już teraz nie zmieniajcie nic w kolorystyce. Poprzednim "ukolorowaniem", zbyt jaskrawym i krzykliwym nie zdobywa się publiki, tak, jak krzykiem i biciem do dziecka. Teraz moje logo jest zbyt "hałaśliwe". Muszę nad nim popracować...

Podobno ten kolor jest zimny, ale ja go uwielbiam.
Czekamy na opinie innych. Jeśli więcej osób będzie za to pozostawimy ten styl dodając tylko nasze logo i SB, względnie inne ustawienia. Nie wiem tylko czy da się coś z czcionka zrobić, szczególnie z opisami opcji na niebieskim tle, bo je słabo widać.
Wykrzyknik Zostały wgrane wszystkie wersje kolorystyczne szablonu. Zapraszamy do zapoznania się ze wszystkimi i skorzystania z tego, który najbardziej przypadnie do gustu.

Cytat:Aby zmienić szablon - wyklikaj:
Panel użytkownika > Edytuj opcje > i w sekcji Inne opcje Możemy zmieniać styl forum.
Powodzenia.
hehe, to ja już. najbardziej podoba mi się kolorystycznie i graficznie ten robiony wprost pod e-sancti ;p pozostałe niebieskie są dla mnie za blade, albo zrobione bez sensu jak aparty, że kolorystyki jest niewiele a fragmenty tabel które najczęściej ma się przed oczami są szare, niezależnie od tego, który z tych stylów jest włączony.
Ja przejrzałem style i przestawiłem jednak na THE CURE, chyba jest dla mnie najbardziej czytelny, ale każdy może sobie wybrać najbardziej odpowiedni dla siebie.
Teraz jest dość dobrze, jeszcze dojdą kolorowe awatary i będzie fajnie Uśmiech
Stron: 1 2 3
Przekierowanie