Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net

Pełna wersja: Który styl graficzny jest według Ciebie najlepszy?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wolę styl 2 ten kolor nie męczy oczu. A jasny raczej rażący błękit bije po oczach.
Mi styl odpowiada 1 choć tak jak pisze Rubinka męczy oczy, dla mnie jak by był bardziej kontrastowy był by ok.
Mi najbardziej odpowiada styl 3 Uśmiech
Ogólnie widzę że ogromna zmiana na forum Oczko
Jeśli chodzi o barwy, to drugi jest najbardziej pośredni i ciekawszy od 1 i 3 Oczko I jeszcze jedna uwaga...Duch Święty powinien być zwrócony w dół - ponieważ zstępuje z łaskami Oczko
hehe, zależy co autor obrazka miał na myśli, bo jeśli np. odniósł się do fragmentu mówiącego o tym, że Duch modli się w nas, kiedy sami nie potrafimy, to może być do góry ;p
Logo zostało zainspirowane rolą Ducha świętego, który "pociąga ludzkość do świętości", ale także "wznosi słabego ludzkiego ducha ponad własne słabości i wynosi go do wyżyn Bożej doskonałości, ku przebóstwieniu."

Wydźwięk inspirowany (nie pamiętam już z którego dzieła) twórczością Jana Pawła II, św. Jana od Krzyża i teologią bizantyjską.
Najlepszy byłby bez tego badziewnego czegoś z napisem "Odwiedź TEN TEMAT
i odpowiedz na pytanie: Który styl graficzny najbardziej Ci się podoba? "
Apart Clean + wyświetlanie wątków klasyczne, bez podpisów userów
całe szczęście że znalazłem zmiany stylów bo ciężko było czytać to forum Uśmiech
Stron: 1 2
Przekierowanie