Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Harpoon prosi aby ją zmienić, kto jest chętny :?: Nie przerywajmy modlitwy, więc potrzebujemy zmianę :!:
Basieńko, modlitwa też jest łaską, ale z łaską trzeba współpracować. Ta łaska juz jest w Tobie, trzeba tylko wierzyć, ufać, kochać i ... trenować :mrgreen:
Pieknie powiedziane Anniko
Annnika napisał(a):Basieńko, modlitwa też jest łaską, ale z łaską trzeba współpracować. Ta łaska juz jest w Tobie, trzeba tylko wierzyć, ufać, kochać i ... trenować :mrgreen:
Tez uwazam, ze to ladnie ujelas. Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze czasami jak nawet mamy problem aby sie skupic na modlitwie to trzeba byc bardzo ufnym i nie rezygnowac a wrecz przeciwnie prosic Boga o laske modlitwy.
Pozdrawiam Wszystkich :aniol:
Daidoss
Powiedz nam kiedy bedzie zmiana tajemniczek.
Pozdrawiam wszystkich
Cytat:Harpoon prosi aby ją zmienić, kto jest chętny Nie przerywajmy modlitwy, więc potrzebujemy zmianę
i co:?: nie ma chetnych :?:
plis...
[ Dodano: Pon 19 Gru 2005 0:25 ]
bo w ten sposob to nie ma sensu... nic na sile..
niezła ignorancja... zresztą róbcie jak chcecie... :roll:
Harpoon, bez przesady, nie wytrzaśniemy ci zastępstwa z kosmosu, osby , które juz sie zgłosiły mają własne zadanie... a może by tak samemu poszukać kogoś nowego :mrgreen: :?:
Pisałem juz prośbę aby ktos się zgłosił ale nik nic nie mówi :!:
Dobra nie waznę... trochę mnie poniosło... sorry
[ Dodano: Sro 21 Gru 2005 15:03 ]
ale to nie zmienia faktu ze rezygnuje
Cieszy mnie to, że zachowałas sie czysto i nas o tym poinformowałaś
jak wrócę jutro do domu postaram się kogoś w to wkręcic aby moc modlitwy nie gasła.
A jak miałabym nie poinformować :?:
Nie mogłabym tak przecież
PO co modlitwa ma być przerwana :?:
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19