Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Harpoon
Naprawde jest ci trudno poswiecic 5 minut dziennie na modlitwe, ktora jest wielka laska.?
Pozdrawiam
Niech to będzie kwestia wolności, a nie przymusu. Po prosu trzeba kogoś poszukać i tyle, nie ma co wnikać; gdyby Harpoon chciała to by nam powiedziała, dlaczego.
Harpoon napisał(a):naprawde
Rozumiem i nie nalegam.
Annnika napisał(a):Niech to będzie kwestia wolności, a nie przymusu. Po prosu trzeba kogoś poszukać i tyle, nie ma co wnikać; gdyby Harpoon chciała to by nam powiedziała, dlaczego.
Nie staralem sie przymuszac Harpoon do modlitwy Anniko.Uwazam, ze modlitwa jest wielka laska a jej owoce sa ponad ludzkie pojecie.
Pozdrawiam wszystkich
A ja myślę,że w tej modlitwie rózańcowej,gdy wymieniamy intencje mozemy dodać także intencję za Harpoon,o światło dla niej i łaskę modlitwy,aby mogła wchodzić w relacje z Bogiem. Ale to jest intencja dodatkowa,tak od siebie z serca.
Co wy na to?
Pozdrawiam
TOMASZ32 napisał(a):A ja myślę,że w tej modlitwie rózańcowej,gdy wymieniamy intencje mozemy dodać także intencję za Harpoon,o światło dla niej i łaskę modlitwy,aby mogła wchodzić w relacje z Bogiem. Ale to jest intencja dodatkowa,tak od siebie z serca.
Co wy na to?
Intencja główna za jaką sie modlimy jest podawana. Własne intencje zawsze można wzbudzać. Ale to już we własnym zakresie.
TOMASZ32 napisał(a):A ja myślę,że w tej modlitwie rózańcowej,gdy wymieniamy intencje mozemy dodać także intencję za Harpoon,o światło dla niej i łaskę modlitwy,aby mogła wchodzić w relacje z Bogiem. Ale to jest intencja dodatkowa,tak od siebie z serca.
Co wy na to?
Pozdrawiam
Tomku
Niech Pan ci blogoslawi za twoje czyste serce
Co wy na to?
Pozdrawiam
Oczywiscie.
Lepiej już mnie zostawcie.. =;
Chcialam sie dowiedziec kiedy bedzie zmiana tajemnic?
Czy ktos ma jakies informacje?
Pozdrawiam :aniol:
Ja tez chcialbym sie dowiedziec.No Daidosie jak to jest ?
Ela napisał(a):Chcialam sie dowiedziec kiedy bedzie zmiana tajemnic?
Oczywiście zmiana tajemnic jest dzisiaj. Każdy przesuwa się o jedną tajemnice dalej. Natomiast nikt nie podał intencji na kolejny miesiąc. Ja proponuję abyśmy modlili się w intencji :
NAWRÓCEŃ.
Nawróceń tych którzy nie wierzą aby uwierzyli a
tych którzy wierzą aby nawracali się do głębszej wiary.
Dzieki, a intencja jest piekna.
Jestem za. Intencja ostatnio mi wyjatkowo bliska...
Ela napisał(a):Dzieki, a intencja jest piekna.
Zgadzam sie z Toba Elu
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19