Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net

Pełna wersja: Zapraszam do modlitwy różańcowej
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Harpoon

Naprawde jest ci trudno poswiecic 5 minut dziennie na modlitwe, ktora jest wielka laska.?

Pozdrawiam Uśmiech
naprawde
Niech to będzie kwestia wolności, a nie przymusu. Po prosu trzeba kogoś poszukać i tyle, nie ma co wnikać; gdyby Harpoon chciała to by nam powiedziała, dlaczego.
Harpoon napisał(a):naprawde

Rozumiem i nie nalegam.

Annnika napisał(a):Niech to będzie kwestia wolności, a nie przymusu. Po prosu trzeba kogoś poszukać i tyle, nie ma co wnikać; gdyby Harpoon chciała to by nam powiedziała, dlaczego.

Nie staralem sie przymuszac Harpoon do modlitwy Anniko.Uwazam, ze modlitwa jest wielka laska a jej owoce sa ponad ludzkie pojecie.

Pozdrawiam wszystkich Uśmiech
A ja myślę,że w tej modlitwie rózańcowej,gdy wymieniamy intencje mozemy dodać także intencję za Harpoon,o światło dla niej i łaskę modlitwy,aby mogła wchodzić w relacje z Bogiem. Ale to jest intencja dodatkowa,tak od siebie z serca.

Co wy na to?

Pozdrawiam
TOMASZ32 napisał(a):A ja myślę,że w tej modlitwie rózańcowej,gdy wymieniamy intencje mozemy dodać także intencję za Harpoon,o światło dla niej i łaskę modlitwy,aby mogła wchodzić w relacje z Bogiem. Ale to jest intencja dodatkowa,tak od siebie z serca.

Co wy na to?

Intencja główna za jaką sie modlimy jest podawana. Własne intencje zawsze można wzbudzać. Ale to już we własnym zakresie.
TOMASZ32 napisał(a):A ja myślę,że w tej modlitwie rózańcowej,gdy wymieniamy intencje mozemy dodać także intencję za Harpoon,o światło dla niej i łaskę modlitwy,aby mogła wchodzić w relacje z Bogiem. Ale to jest intencja dodatkowa,tak od siebie z serca.

Co wy na to?

Pozdrawiam

Tomku

Niech Pan ci blogoslawi za twoje czyste serce Uśmiech

Co wy na to?

Pozdrawiam

Uśmiech Oczywiscie.
Lepiej już mnie zostawcie.. =;
Chcialam sie dowiedziec kiedy bedzie zmiana tajemnic?
Czy ktos ma jakies informacje?

Pozdrawiam :aniol:
Ja tez chcialbym sie dowiedziec.No Daidosie jak to jest ? Uśmiech
Ela napisał(a):Chcialam sie dowiedziec kiedy bedzie zmiana tajemnic?

Oczywiście zmiana tajemnic jest dzisiaj. Każdy przesuwa się o jedną tajemnice dalej. Natomiast nikt nie podał intencji na kolejny miesiąc. Ja proponuję abyśmy modlili się w intencji :
NAWRÓCEŃ.
Nawróceń tych którzy nie wierzą aby uwierzyli a
tych którzy wierzą aby nawracali się do głębszej wiary.
Dzieki, a intencja jest piekna.

Jestem za. Intencja ostatnio mi wyjatkowo bliska... Smutny
Ela napisał(a):Dzieki, a intencja jest piekna.

Zgadzam sie z Toba Elu Uśmiech
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Przekierowanie