Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net

Pełna wersja: Zapraszam do modlitwy różańcowej
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
chętnie dołączę do grupy różanicowej
:jupi:
Z wpisaniem cię nalistę Jacku, do grupy różańcowej będziesz musiał poczekać na admina, moderatorzy nie mają mozliwości dopisywania nowych osób.

Ja natomiast mogę cie dopsać do róży, abyś mógł odmawiać różaniec.

Pozdrawiam
Już cie dopisalem Jacku.
Odmawiasz tajemnice radosne : Nawiedzenie
Zmiana nastąpi 15 października.

Pozdrawiam
zrobione jest co do mnie nalezy Oczko
Cieszę się że zostałem wpisany na listę grupy różańcowej :jupi: pozdrawiam całą grupę .
dzięki też Cię pozdrawiam Uśmiech
Witam wszystkich. Pomysł mi się podoba. Chętnie się przyłączę
Dopisałem cię do grupy, która ma tajemnice bolesne. Ty odmawiasz tajemnicę pierwszą czyli "Modlitwa Jezusa w Ogrójcu" .

Zmiana tajemnicy następuje 15 każdego miesiąca - patrz w temacie : tajemnice na dany m-c.

Życzę ci Sołtysie wytrwania w modlitwie. Uśmiech

Czy ktoś z adminów dopisał już SOŁTYSA do grupy różańcowej? (sorki, nie jestem na bieżąco :oops: )

Pozdrawiam
dopisalem Soltysa ale rowniez i uzytkowniczke aniolek14 bo byla chetna Uśmiech
zobaczymy czy jeszcze potwierdzi to po otrzymaniu maila przy zmianie tajemnic Uśmiech
pozdrawiam
Jutro postaram się zrobić nowy podział tajemnic, mam nadzieję, ze nic mi nie popsuje tego zamiaru, ale gdyby nie udało mi sie tego zrobić z przyczyn ode mnie niezależnych to prosiłbym o zrobienie tego podziału. Jeśli nie pojawię się do 22:00 to niech ktoś zrobi nowy podział.

Pozdrawiam
Na szczęście udało mi się znaleźć trochę czasu i zrobić nowy podział. Jeśli kogoś brakuje to niech się zgłasza do moderatorów lub adminów z prośbą o wpisanie na listę tajemnic.
Z taką samą prośbą mogą się zgłaszać nowe osoby, które chciałyby dołączyć do modlitwy różańcowej.

Pozdrawiam
Witam was. Jeżeli chodzi o mnie to ja też się dołączam się do odmawiania różańca :aniol:
rzem napisał(a):Witam was. Jeżeli chodzi o mnie to ja też się dołączam się do odmawiania różańca :aniol:

Sprawdź sobie w temacie "Tajemnice różańcowe od 15.02" jaką tajemnicę masz do odmawiania. Już cię tam wpisałem. Możesz uczestniczyc w modlitwie. Pomódl się przy okazji za moderatora zajmujacego się ta grupą. Duży uśmiech

Pozdrawiam
Szczęść Boże, chciałbym "wypisać się" z róży różańcowej.

Wszystkim braciom i siostrom dziękuję za wielomiesięczną wspólną modlitwę, trzymajcie się z Bogiem Uśmiech
Dziekuje za dopisanie mnie do grupy rozańcowej pozdrawiam z Bogiem
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Przekierowanie