Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net

Pełna wersja: Zapraszam do modlitwy różańcowej
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
to ja też chcę do Grupy Różańcowej Duży uśmiech
Tamciulam napisał(a):to ja też chcę do Grupy Różańcowej Duży uśmiech
Proszę czytać wcześniejsze wiadomości... Post wyżej zawiera link odsyłający do tematu.
stami napisał(a):Ja również dołączam się do Modlitwy Różańcowej (jestem już w Grupie Modlitewnej i w codziennej Modlitwie Różańcowej polecam wszystkie nasze intencje)
Ja również odmawiam codziennie, chociaż nie należę do żadnej Róży. Codziennie w domu poprostu.
Ale czy mogę Was prosić o intencje, za małego Matuszka, chorego na białaczkę - synka mojej koleżanki :oops:

Wiem, że jestem tu nowa, ale nie wiem gdzie już szukać pomocy Smutny Z góry dziękuję.
Witajcie.Szczęść Boże!
Chce dołączyć do Róży Naszego Forum.Należe już w mojej Parafii do Żywego Różańca.Tych intencji jest tyle,żeby brakło miejsca na tym forum.Ja ze swojej strony zapewniam o modlitwie za Nasze Forum,Admina,Moderatora i członków naszego forum.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.Ja również prosze o Waszą modlitwe-bardzo jej potrzebuje.
Marszal szczególnie prosze o Twoją modlitwe i jestem Marszal z Tobą serduchem,myślami i modlitwą.

[ Dodano: Pon 26 Lis, 2007 02:46 ]
Potwierdzam swój udział w modlitwie różańcowej.
anna197126831@orange.pl
Pozdrawiam.Pamiętam w modlitwie.
Jesli moge to z miłą checia sie tez do Was dołacze tylko nap mi coi jak tzn na czym to polega Duży uśmiech
Fajnie że jest nas coraz więcej. Napisz prosze do Daidossa na PW (teraz to chyba wystarczy podać swojego maila)
Mamy już zdaje sie ponad 20 osób chętnych więc pora ruszać z naszą grupą.
Pozdrawiam świątecznie :roll2:
Czy ktoś teraz moderuje tą nasza grupę różańcową? :aniol:
Czas przedświąteczny to moderatorzy pewnie nie mają tyle czasu co zwykle. Szkoda bo cel mamy szczytny i tak trudno było nam zebrać tą "dwudziestkę" osób. Smutny
Może przed nowym rokiem nam się powiedzie i ruszymy.
Pozdrawiam i pamiętam w modlitwie (za moderatorów szczególnie) Duży uśmiech
Wesołych Swiąt Język

[ Dodano: Nie 23 Gru, 2007 14:27 ]
dobrze Arku napisze do niego lubie sie angazowac w roznych grupach:)dziekuje za info:)BOGOSŁAWIONYCH ŚWIĄTUśmiech

[ Dodano: Sro 26 Gru, 2007 19:49 ]
Warto wybaczać ludzią ktorzy nas tak bardzo zranili :aniol:
bardzo chętnie dołącze do grupy Różańcowej bardzo proszę o kontakt
Jeśli chodzi o kontakt to napisz proszę na PW do Kyllyana. On rozpisuje teraz tajemnice w naszej grupie. Pozdrawiam gorąco Uśmiech

Anonymous

Witam wszystkim :papa: ,
Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus! tu magdula. Czy ta roza rozancowa jeszcze istnieje, i czy znalazloby sie dla mnie miejsce?
Pozdrowienia,

Magda
mój adres:anna197126831@orange.pl jest już nieaktualny(likwidacja konta na orange)
mój dot.mail:anna197126831@wp.eu jak chodzi o grupe różańcową.
czekam na jakieś info kiedy rusza nasza grupa różańcowa?i czy jest już jakiś przydział tajemnic różańcowych?
Witajcie,
Nasza grupa ma się dobrze Duży uśmiech
Ostatnio rozpisane przez Kyllyana tajemnice były od 24.02.08 do 30.03.08
Czyli do najbliższej niedzieli.
myślę że po niedzieli pojawi się nowy przydział do tajemnic
W razie czego można zawsze napisać na PW do Kylliana i zapytać o ewentualne dołączenie do naszej grupy.
Pozdrawiam wiosennie i słonecznie
Uśmiech
Anna100 napisał(a):mój adres:anna197126831@orange.pl jest już nieaktualny(likwidacja konta na orange)
mój dot.mail:anna197126831@wp.eu jak chodzi o grupe różańcową.
czekam na jakieś info kiedy rusza nasza grupa różańcowa?i czy jest już jakiś przydział tajemnic różańcowych?
Nasza grupa ruszyla dwa miesiące temu i Masz tam od tych dwoch miesiecuy swoj przydział.

Cytat:czy znalazloby sie dla mnie miejsce?
Pozdrowienia, Magda
Jasne. W niedziele bedzie nowa rozpiska. Poszukaj tam siebie.

A szukać proszę tu: http://forum.ewangelizacja.pl/viewtopic....&start=135
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Przekierowanie