Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net

Pełna wersja: Zapraszam do modlitwy różańcowej
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Oto kolejne osoby , które dołączyły do listy 2:

1.simple
2.GMS
3.krzysztofS
4.meta

Zapraszamy wszystkich.

Co do rozpoczecia : Daidoss był, tylko zapomniał napiać kiedy mamy zacząć. Znowu trzeba go tutaj zaprosić. Duży uśmiech

Cierpliwości kochani.

Pozdrawiam

[ Dodano: Wto 15 Lis, 2005 00:27 ]
Daidoss został już poinformowany, myśle,że albo się sam pojawi albo przekaże wskazówki odnośnie czasu rozpoczecia i tych intencji.
Dopiszcie i mnie.
Zwlekałem, bo mam wspólnotowych zobowiązań do modlitwy na 1,5 godziny dziennie, ale na jedną dziesiątkę różańca to się jeszcze czasu znajdzie Duży uśmiech
Cytat:bo mam wspólnotowych zobowiązań do modlitwy na 1,5 godziny dziennie, ale na jedną dziesiątkę różańca to się jeszcze czasu znajdzie

Coś jak ja :mrgreen:
Lista się powiększa,oto kolejne uzupełnienie:

1.simple
2.GMS
3.krzysztofS
4.meta
5.kyllyan

Mam nadzieję,że Daidoss się wkrótce pojawi, bo mnie także ogarnia niecierpliwość. Duży uśmiech Niedługo już kolejna lista będzie, a jeszcze pierwsza nie ruszyła. Duży uśmiech Ale tak to jest w seminarium, nie ma czasu na internet.

Pozdrawiam
Tajemnice rozdzielone, wiec mozna zaczynac na dziko Duży uśmiech (czego nie omieszkalem uczynic)

Zdrowko -- wuj dziki zboj
Jestem jestem, zmieniali u nas internet i często przestaje chodzić Smutny dlatego jak bylerm nic nie napisałem ostatnio.

Dlas Gregoriana informacji: tak każdemu się będzie tajemnica zmieniać raz w miesiącu rozpoczynając od dziś.

Jaka ma być nasza wspólna więć intencja :?: Za co chccie się modić :?:
Za tych, ktorzy nie wiedza, co czynia.

Zdrowko -- wuj glupi zboj
To może załóżmy osobny temat w tej grupie, pt. Róża o. Pio - intencje na listopad i tam niech każdy wpisuje intencje. Potem w grudniu założy się nowy temat grudniowy itd. itd. Co wy na to? Bo tak w głównym wątku dodawać intencje to się zrobi strasznie nieprzejrzyste.
W tym piszmy tylko organizacyjna sprawy.

Intenca ma byc tylko jedna na cały miesiąc
wuj zboj napisał(a):Tajemnice rozdzielone, wiec mozna zaczynac na dziko Duży uśmiech

Do dzieła zatem!! Duży uśmiech

Ja zaczynam dziś wieczorem Uśmiech
Z tego ci pisał Daidoss od dzisiaj juz oficjalnie startujemy a nie na dziko Uśmiech
Dokładnie msg. Nie zapominajmy o modlitwie. Możemy także dołączyć swoje intencje, tego się nie wyklucza po za tą główną intencją dla całej grupy.

Pozdrawiam
Tak starajmy się w tym dziale pisać i robić listę osób, które chcę być w następnej róży :!:

1.simple
2.GMS
3.krzysztofS
4.meta
5.kyllyan
Daidossie, ta sama lista jest po wyżej, pilnuję kazdej osoby i ją doipisuję. Wystarczy zacząć czytać od początku strony.

Pozdrawiam
TOMASZ32 napisał(a):Nie zapominajmy o modlitwie. Możemy także dołączyć swoje intencje, tego się nie wyklucza po za tą główną intencją dla całej grupy.

Ok ja tez zaczynam sie modlic, tylko moze ktos powie jaka jest glowna intencja?

Pozdrawiam
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Przekierowanie