Zgłaszanie znalezionych błędów w nowej wersji forum. - Wersja do druku +- Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net (https://e-sancti.net/forum) +-- Dział: Dział techniczny (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Forum (/forumdisplay.php?fid=62) +--- Wątek: Zgłaszanie znalezionych błędów w nowej wersji forum. (/showthread.php?tid=5594) Strony: 1 2 |
RE: Zgłaszanie znalezionych błędów w nowej wersji forum. - spioh - 05-10-2011 21:50 Nicol@: > czyli > (greater than = większy niż ) RE: Zgłaszanie znalezionych błędów w nowej wersji forum. - spioh - 06-10-2011 09:43 może nie jest to kwestia błędu w skrypcie tylko faktyczny zamysł tego, kto pisał silnik pod forum, ale od strony praktycznej wygląda to na błąd, a mianowicie: czy można to jakoś poprawić, żeby po zablokowaniu tematu również dla obsługi wyskakiwał wyraźny komunikat o zamknięciu? (albo jakiś wyraźny nagłówek "temat zablokowany" albo brak okienka "szybka odpowiedź"? a nie tylko drobna ikonka widoczna z tabeli, a z wnętrza wątku już nie) RE: Zgłaszanie znalezionych błędów w nowej wersji forum. - Sant - 06-10-2011 09:44 Pisałem w temacie Wybory a pro live odpowiedź dezertorowi i totalnie coś sie "pochrzaniło". Usuneło cały post mojego rozmówcy. Prawdopodobnie z mojej winy, jednakże w starym forum byłoby to chyba niemożliwe. Pomocy. RE: Zgłaszanie znalezionych błędów w nowej wersji forum. - Nicol@ - 06-10-2011 13:52 (05-10-2011 21:50 )spioh napisał(a): Nicol@: > czyli > (greater than = większy niż )Nie wnikam, dlaczego. Bardzo ci dzięki, chyba bym się nie domyśliła. RE: Zgłaszanie znalezionych błędów w nowej wersji forum. - omyk - 06-10-2011 14:37 Spiohu - widać to z wnętrza wątku, jest spora ikona zamkniętego tematu tuż nad okienkiem szybkiej odpowiedzi z prawej strony RE: Zgłaszanie znalezionych błędów w nowej wersji forum. - spioh - 06-10-2011 18:47 Nicol@, spoko. ja tam lubię się babrać w różne takie znaczki ;p omyk, to chyba czas na nowe okulary ;p RE: Zgłaszanie znalezionych błędów w nowej wersji forum. - noone - 22-02-2012 15:56 subskrybowanie dalej nie działa.. :| "Niepoprawny kod autoryzacji. Czy na pewno próbujesz uruchomić tę funkcję w poprawny sposób? Spróbuj ponownie." |