Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net

Pełna wersja: Tak/nie uczestnicze dalej w modlitwie!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
to ja też potwierdzam, że się dalej zmagam
Zmagaj się msg zmagaj. Bez zmagania nic nie wyjdzie. Szczęśliwy

Cieszę się, ze potwierdziłeś woją obecność. Brakuje jeszcze trochę osób. Mam nadzieję, że wszyscy z tej listy podziału tajemnic zgłoszą swój dalszy udział? Duży uśmiech

Przybywajcie więc i potwierdzajcie swój udział a nowe osoby niech sie zapisują. Już kilka osób się zapisało. Oby tak dalej. :jupi:

Pozdrawiam
Ja zglaszam sie takze. :aniol:
Szczęść wszystkim Boże Uśmiech

potwierdzam swoją modlitwę.

Z Panem!

Radość i Pokój w Duchu Świętym!
Jestem z Wami Uśmiech

Nie mam możliwości często pojawiać się na forum, ale trwam na modlitwie Uśmiech

Pozdrawiam Was ciepło i życzę spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia Uśmiech
Dziękuję wam i czekamy na pozostałych, mam nadzieję, że się zgłoszą.

A może jeszcze ktoś się dopisze z nowych forumowiczów lub z moderatorów, których jeszcze nie ma?

ZAPRASZAMY SERDECZNIE

Pozdrawiam
ja też jestem Uśmiech
Kogo jak kogo, ale ciebie Daidosie zabraknąć by nie mogło. Duży uśmiech =D>
Jesteś duchowa podporą tej grupy, jak narazie nie ma tutaj żadnego kapłana. A szkoda.

Ale dobrzez że przynajmniej ty jesteś, zawsze to jakiś powiew ducha kapłaństwa.

Zapraszam pozostałych oraz nowych użytkowników do zapisywania się lub potwierdzania swojego uczestnictwa w grupie i dalszej modlitwie. Czas się niedługo skończy na wpisywanie się tutaj. Duży uśmiech

Pozdrawiam
Przyłączę się.
jestem jestem
Czas powoli dobiega końca, niech pozostali się zgłaszają, jeśli się nie zgłoszą to chyba zostana pominięci w nowym rozpisie tajemnic.

Cieszę się, że kolejna osoba dołacza do nas. KTO NASTĘPNY? Szczęśliwy

Pozdrawiam

[ Dodano: Wto 09 Sty, 2007 22:04 ]
Zapomniałem o jednej sprawie: myślę, że doobrze będzie abyś ty Sebastiano rozpoczął modlitwe od 15 stycznia, ja zrobię nowy podział tajemnic. Czy może tak być?

Pozdrawiam
stami napisał(a):
alus napisał(a):Potwierdzam, uczestniczę.

Jestem i potwierdzam potwierdzam trwanie w Modlitwie Różańcowej :aniol:
ja również
Z przykrością informuję, że rezygnuję z modlitwy różańcowej.
dostalam dzisaij przypomnienie,
zglosilam swoja obecnosc w 19 grudnia,
ale jak trzeba jeszcze potwierdzic, to oczywiscie potwierdzam swoja obecnosc. :aniol:
Stron: 1 2 3
Przekierowanie