Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net

Pełna wersja: nasza-klasa.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
ale nie każdy jest świadomy, że ktoś to później może wykorzystać, bo wydaje mu się że tylko jego znajomi będą to oglądać
Jak umie czytać, to się dowie, co i jak działa. Mimo wszystko, komputer i internet nie służy wszystkim ludziom. Są osoby, kt ore nigdy nie powinny mieć dostępu do sieci...
Najczęściej trzeba ludziom odgórnie pomagać, żeby sobie nie zaszkodzili. Przy tworzeniu programów, czy serwisów zalecane jest traktowanie użytkownika jako... głąba, a przynajmniej takiego, który na pewno się kiedyś pomyli, zrobi coś niezalecanego. Autorzy nasza-klasa tego nie przestrzegali.
PS napisał(a):Najczęściej trzeba ludziom odgórnie pomagać, żeby sobie nie zaszkodzili.
Typowo komusze podejście do zycia. takie poglądy to zywym ogniem wypalac.
Cytat:Typowo komusze podejście do zycia
Tak jak w sporym gronie polskiej młodzieży...
Kyllyan napisał(a):Typowo komusze podejście do zycia. takie poglądy to zywym ogniem wypalac.
Dzieki takim zalozeniom Twoj antykapitalistyczny linux nie sypie sie krytycznych momentach

poza tym takie, jak to nazywacie, komusze podejscie w zyciu codziennym stosują rodzice wobec swoich dzieci, wprowadzając niezrozumiałe zakazy/nakazy
PS napisał(a):codziennym stosują rodzice wobec swoich dzieci, wprowadzając niezrozumiałe zakazy/nakazy
Tylko głupi rodzice tak czynią.
Ale:
:offtopic: :patrzy:
No i pod wpływem siostry :roll2: zarejestrowałam się do naszej-klasy.
właśnie minął chyba jedyny tydzień od czasu bumu w naszej-klasie, w którym nie było żadnych przekrętów w tym serwisie. wow
PS napisał(a):właśnie minął chyba jedyny tydzień od czasu bumu w naszej-klasie, w którym nie było żadnych przekrętów w tym serwisie. wow
Nagonka się skończyła. Bo była to sztucznie wywołana nagonka, niewątpliwie. Nagle wszystkie media jak jeden mąż zaczęły nas straszyć opowiadając niestworzone historie o tym, że portal jest pełen pedofili, gangsterów, naciagaczy itp. Przy tym nie obyło się oczywiście bez wypisywania piramidalnych bzdur i przeinaczeń (jak choćby cykl artykułów o NK w "Kurierze Lubelskim"). Jednak nie udało się i nagonka równie szybko się skończyła jak wybuchła. I dobrze.
PS napisał(a):właśnie minął chyba jedyny tydzień od czasu bumu w naszej-klasie, w którym nie było żadnych przekrętów w tym serwisie. wow
może za słowami poszły by jakieś fakty ??

Z tego co czytałem portal jest zabezpieczony, każdy poza tym udostępnia dane na własną rękę wiec nie wiem skąd ten cały "skandal" z ochroną danych osobowych.
Przecież administratorzy nie zmieniają nam w profilu ustawień kto co widzi.
Mają teraz wprowadzić też połączenie za pomocą szyfrowania "ssl" tylko szczerze mówiąc nie wiem po co skoro nie ma za bardzo czego chronić w trakcie połączenia z serwisem :|
Czytałem wczoraj, a dokładnie widziałem na portalu tym reklamę hotelu Holiday Inn, ogłaszającego "promocję" na spotania klasowe: jedyne 65 Euro za noc bodaj.
Ktoś miał kapitalny pomysł, tworząc ten portal. Przecież to maszynka do robienia pieniędzy z jednej strony. Z drugiej zaś cieszę się, że napisała do mnie koleżana ze szkoły podstawowej, z którą nie widziałem się ponad 12 lat.
Lapsi napisał(a):Czytałem wczoraj, a dokładnie widziałem na portalu tym reklamę hotelu Holiday Inn, ogłaszającego "promocję" na spotania klasowe: jedyne 65 Euro za noc bodaj.
Ktoś miał kapitalny pomysł, tworząc ten portal. Przecież to maszynka do robienia pieniędzy z jednej strony. Z drugiej zaś cieszę się, że napisała do mnie koleżana ze szkoły podstawowej, z którą nie widziałem się ponad 12 lat.
Oczywiście, że portal zarabia kasę - zarówno dla siebie jak i pośrednio dla reklamodawców. Ale dziś to norma.
Rachel napisał(a):No i pod wpływem siostry zarejestrowałam się do naszej-klasy.

Ja tez tam zagladam, odnalazlam starych znajomych z ktorymi stracilam kontakt. Uśmiech))
Ja też jestem na naszej-klasie, ale tak naprawdę nigdy mnie to nie wciągnęło :wink:

Niektórzy moi znajomi strasznie się zmienili, aż w szoku byłam Oczko
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Przekierowanie