Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net

Pełna wersja: Forum Watchtower
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Warto tam czasem zajrzeć http://watchtower.org.pl/forum/ wszystko widzę tam krok po kroku wymienione; zapewne większości z was znane jest to forum Uśmiech
Piano, ja tam jestem już od lat.... Duży uśmiech :mrgreen:
Wojtek37 napisał(a):Piano, ja tam jestem już od lat.... Duży uśmiech :mrgreen:
Ja też od jakiegoś czasu xD

zapraszam Uśmiech
Ja też byłam lata temu, pod moim zwykłym nickiem. Potem się wycofałam Oczko
forum które zaliczył chyba każdy ](*,)
Mnie tam nie było Uśmiech
Mnie też.
Mnie też tam nie było xD
:hahaha:
Co to za forum Uśmiech :?:
Annnika napisał(a):Co to za forum Uśmiech :?:

Ano, forum te jest inspirowane przez byłych ŚJ i nie tylko..... a ma na celu, demaskować fałsz, i obłudę publikacji ŚJ.. :mrgreen:

Jak dla mnie jest to kopalnia wiedzy - i to sprawdzonej o ŚJ.
Z tego co zauważyłem to tam są obecni ŚJ a nie tylko byli, po za tym nie spodziewałem się, że ŚJ są tacy święci, nie grzeszą a jeśli juz to są to grzechy naprawde lekkie. Nic dodac nic ująć.
Kopalnia wiedzy o ŚJ. Może jeszcze sobie tam cosik poczytam, będe mógł podzielić się takimi informacjami gdy spotkam ŚJ. Szczególnie zapytam sie o tego świętego ŚJ : George Arthur Cockerill-a. Ciekawe czy sie wyprą Duży uśmiech
Ciekawe jest, też to, że tylko zwierzchnicy zboru ŚJ, spożywają emblematy a reszcie się nie należy Uśmiech
lidia napisał(a):Ciekawe jest, też to, że tylko zwierzchnicy zboru ŚJ, spożywają emblematy a reszcie się nie należy
Jak to? - To juz nie tylko ci ci się urodzili przed 1914 rokiem?
Tak mi powiedziała pewna pani ze ŚJ, jak pytałam o Eucharystię.
Stron: 1 2
Przekierowanie