Witam, już niedługo wakacje

koniec szkoły, dla wielu koniec sesji.
Jak wiemy wakacje to okres odpoczynku, ale także i formacji duchowej.
Czy planujecie w te wakacje wybrac się na jakieś kursy czy to prowadzone przez Szkołę Nowej Ewangelizacji czy też inne :?:
Dla osób maszkających w naszym Lubuskim województwie daje małą ściągawkę kursów odbywajacych się w Gubinie:
:arrow:
http://www.tymoteusz.org.pl/kalendarium/...2005lipiec
Zawze od 18 lat

Bo na kurs Paweł to bym sobie pojechała....
Harpoon napisał(a):Zawze od 18 lat
Bo na kurs Paweł to bym sobie pojechała....
Powiem Ci szczerze, że masz to szceście, że jestes we wspólnocie

na resztę troche poczekaj :*
A tak pozatym nie gadajmy tu juz o wieku

wiemy, że na formacje SNE nie pojedziesz a na coś innego Harpoon :?:
MOże OAZA :?:
Oj Daidoss, to był żarcik

I tak termin kursu Paweł mi nie pasuje

Bo właśnie chciałam jechać na oazę, ale nie wiem jak z miejscami, ksiądz coś nie chce mnie powiadomić

A nie wiedziałam nawet że ta formacja nazywa się SNE
[ Dodano: Pią 03 Cze 2005 18:17 ]
I jak to mam szczęście że jestem we wspólnocie :?: :| :diabelek:
A ja bym sobie na jakiś kurs pojechała, tylko pewnie to nie wypali - jak zwykle w moim przypaku...

A jak już bym chciała jechać to nie mam z kim, a sama nie chcę... No i nie mam 18 lat - chyba, że rocznikowo...
inis napisał(a):jak już bym chciała jechać to nie mam z kim, a sama nie chcę
Oj Kamilko

Ja to jakoś tak się dziwnie wybieram na wyjazdy, że właśnie jadę sama

Ale mi to nie przeszkadza

No u nas to tradycjnie od kilku lat (hehe mówie jakbyśmy byli staruszkami) coroczne wakacyjne rekolekcje Odnowy dla całej diecezji. Ciekawe tylko jaaki bedzie tamat bo w ubiegłym roku nieco wyprzedziliśmy całą Odnowę w naszym kraju... Patrz temat spotkania liderów w Częstochowie.... Może znów uda nam się ten manewr

A pozatym ci którzy mają wakcje to Rekolekcje Ignacjańskie które zresztą każdemu polecam...
[ Dodano: Nie 05 Cze 2005 0:20 ]
Bez względu na wiek :mrgreen:
Nad rekolekcjami ignacjańskimi się właśnie zastanawiałam, ale nie wiedziałam, czy też są tam jakieś ograniczenia wiekowe, czy coś.
I wogóle nin jescze nie wiem na tren temat, więc ..... :diabelek:
Na zadna formacje wakacyjna nie jade, odechcialo mi sie dwa lata temu po wakacyjnej oazie :/ kiedys juz byla o tym mowa z Gerwazem.
Robi napisał(a):Na zadna formacje wakacyjna nie jade, odechcialo mi sie dwa lata temu po wakacyjnej oazie :/ kiedys juz byla o tym mowa z Gerwazem.
Obraźiłeś się na Pana Boga czy ci nie odpowiada froma. Zresztą oaza to nie cały Kościół....
Harpoon napisał(a):Ja to jakoś tak się dziwnie wybieram na wyjazdy, że właśnie jadę sama
Ale mi to nie przeszkadza
Ja nie lubię sama...

W ogóle to lubię mieć się do kogo odezwać - co się czasami da zauważyć. A we dwoje zawsze jest weselej. :wink:
inis napisał(a):W ogóle to lubię mieć się do kogo odezwać - co się czasami da zauważyć.
a czy Ty kiedys przestajesz mowic

:wink: :wink:
a ja chyb nic nie mam zaplowanego na czas wakacji jak narazie
wszystko samo sie wyjasni z czasem

No ignacjańskie fajna sprawa tylko bardzo droga