![]() |
|
Szansa Spotkania - Wersja do druku +- Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net (https://e-sancti.net/forum) +-- Dział: Chrześcijanie w Internecie (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Linki do stron katolickich (/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Szansa Spotkania (/showthread.php?tid=2274) |
Szansa Spotkania - Ks.Marek - 29-04-2007 00:30 Szansa spotkania to, jak pisza twórcy portalu: br. Ksawery napisał(a):Na tej stronie można znaleźć zagadnienia związane ze współżyciem seksualnym. Treść jej jest skierowana do małżeństw, które kształtują swoje życie seksualne według nauki Kościoła Katolickiego, a także do tych, których interesuje spojrzenie katolików na miłość małżeńską. - Rachel - 29-04-2007 05:07 mam wrażenie że gdzieś ta stronka jest na forum juz umieszczona :-k - Ks.Marek - 29-04-2007 11:09 rachel napisał(a):mam wrażenie że gdzieś ta stronka jest na forum juz umieszczona :-kO ile mnie pamięc nie zawodzi, to cytowałem z niej coś w związku z aborcją, albo z małżeństwem. - Rachel - 29-04-2007 11:12 Ks.Marek napisał(a):O ile mnie pamięc nie zawodzi, to cytowałem z niej coś w związku z aborcją, albo z małżeństwem.Mozliwe, bo napewno gdzieś na forum widziałam. A dzis przejżałam linki i napewno nie ma w tym dziale [jedynie że przeoczyłam ]. |