![]() |
Przydział tajemnic i zapisy - Wersja do druku +- Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net (https://e-sancti.net/forum) +-- Dział: Inne tematy (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Grupa różańcowa (/forumdisplay.php?fid=44) +--- Wątek: Przydział tajemnic i zapisy (/showthread.php?tid=2752) |
- wuj zboj - 17-09-2007 13:03 Potwierdzam. Jarek Dąbrowski, Frankfurt nad Odrą, email bez zmian. A dlaczego stały dostęp do internetu jest warunkiem koniecznym? - Anonymous - 17-09-2007 13:21 witajcie ! Ja choć z małymi problemami, ale staram sie odlić stale i podtrzymuję swoją gotowośc ale nie czaję po co ten stały dostęp do netu, myślę, że tu wyniknęło jakieś nieporozumienie, i przez nie odpadło sporo osób, Karolku wytłumacz po co to łącze, bo pewnie większość pomyślała o stałym łączu, a pewnie chodziło o możliwośc kontaktu.... acha jeszcze małe wyjaśnienie z powodu problemów z zalogowaniem sie na starego nicka GMS musiałam go zmienić, ale jakby co to g_m_s to ja czyli Grażyna Sowińska z Więcborka (jeśli ciśnie sie oczywiste pytanie a gdzie to to śpeszę z odpowiedzią w Polsce ;-) a serio w kujawsko-pomorskim) pozdrawiam i życzę wytrwalości w modlitwie i w kroczeniu za Panem - Kyllyan - 17-09-2007 13:37 Sławomir Marusiński maruslaw@wp.pl - potwierdzam - Daidoss - 17-09-2007 15:46 wuj zboj napisał(a):A dlaczego stały dostęp do internetu jest warunkiem koniecznym?Problem był tego typu, że osoby, które się zapisały nie pojawiały się na Forum. Zapisało się wiele osób a tak mało zaglądało do tematu. Nie wiem wtedy czy oni chcą trwać w modlitwie czy zapomnieli, a może nie mają dostępu do neta. Chę także, aby Portal + Forum stało się dla nas miejscem częstego pobytu. Abyśmy mogli tworzyć wspólnotę modlitewną. Dlatego potrzebny jest nam dostęp. Aby nie pojawiało sie tylko 5 ludzi z 20. [ Dodano: Pon 17 Wrz, 2007 15:58 ] puki co potwierdziło swą obecność 12 osób wiec nie jest źle, myślę, że dobrze jak będzie jedna grupa ale modląca się Niż full osób, które zapomniały, że forum istnieje ![]() [ Dodano: Pon 17 Wrz, 2007 15:59 ] Aha i proszę sprawdzać swoją pocztę bo wysyłam subskrypcję, do której należy się zapisać klikając na wysłany link w mailu subskrypcji. - Kyllyan - 17-09-2007 19:48 dostałem jakąś subskrypcję z http://www.prv.pl - to jest to? - Daidoss - 17-09-2007 20:12 Cytat:dostałem jakąś subskrypcję z http://www.prv.pl - to jest to?Tak dokładnie. Dziękuję ![]() - Ela - 17-09-2007 23:02 Cytat:Aha i proszę sprawdzać swoją pocztę bo wysyłam subskrypcję, do której należy się zapisać klikając na wysłany link w mailu subskrypcji. ok kliknelam na ten link podany i info mi podlo, ze "Aktywacja zakończyła się pomyślnie". I co dalej??? na razie jakos tego nie rozumiem. - Daidoss - 18-09-2007 07:36 Ela napisał(a):ok kliknelam na ten link podany i info mi podlo, ze "Aktywacja zakończyła się pomyślnie". I co dalej??? na razie jakos tego nie rozumiem.Spokojne, chodziło o aktywację. W ten sposób mam możliwość wysłania jednego maila do Was wszystkich za jednym razem ![]() - wuj zboj - 18-09-2007 10:51 A ja nie dostałem... - Basia1949 - 18-09-2007 11:17 ja tez nie dostałam i nie potwierdzilam aktywacji linkiem ![]() - Daidoss - 18-09-2007 15:41 wuj zboj napisał(a):A ja nie dostałem...Wysyłałem, a teraz raz jeszcze na jarkowi@yahoo.com Basia1949 napisał(a):ja tez nie dostałam i nie potwierdzilam aktywacji linkiemWysłałem teraz na basia1949@poczta.onet.pl - Basia1949 - 19-09-2007 11:12 nie wiem co sie dzieje ![]() - Kyllyan - 19-09-2007 11:38 sprawa może być prosta. może być tak, że server odrzuca je jako spam. musisz wtedy wejść na swoja skrzynke na portalu i sprawdzic w folderze spam. a nastepnie zaznaczyć by ten adres nie był na przyszłość blokowany - Basia1949 - 19-09-2007 14:08 dziekuje za podpowiedz, jednak nie ma spamow ![]() - wuj zboj - 20-09-2007 12:04 Jaki jest tytuł w nagłówku i nadawca tego mailu? U mnie też nic nie mogę znaleźć... [ Dodano: Pią 21 Wrz, 2007 19:27 ] Już mam ![]() Ciekawe, ile osób zignorowało ten mail. Kylyanie, czy mógłbyś sprawdzić, kto się jeszcze nie zarejestrował? |